Lisansüstü Programları Kazanan Aday Öğrenci Listesi

Serap DİRİK

Sezai CANKOPARAN

Tuncer ÖNER

Kesin Kayıt Tarihleri ve Yeri :

22 – 29 Ocak 2018

Kesin Kayıt Adresi

İstanbul Medeniyet Üniversitesi

Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

Kuzey Kampüs K Blok
D-100 Karayolu Yanyol
34700 Üsküdar / İSTANBUL

Tel:    (216) 280 3474

Kesin Kayıt İçin Belgeler

a) Yüksek lisans programına kesin kayıt için lisans diploması veya çıkış belgesinin aslı ya da üniversitece onaylı örneği. Yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olan adayların diploma ya da mezuniyet belgelerinin, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nca düzenlenen denklik belgesi ile birlikte ibraz edilmesi zorunludur.

b) Yüksek lisans programına kesin kayıt için lisans mezuniyet derecesini gösterir not tablosunun (transkript) aslı veya üniversitece onaylı örneği. Yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanların, transkript belgesinin onaylı Türkçe tercümesi ile birlikte ibraz edilmesi zorunludur.

c) Son altı ayda çekilmiş vesikalık fotoğraf (4.5 X6 Cm.) (2 adet)

Not: Evrakların (diploma, transgiript) asıllarını kayıt yapan görevli gördükten sonra evrakların asılları tekrar öğrenciye verilecektir diploma ve transgriptin orjinalleri alınmayacaktır.

KATKI PAYI ÜCRETLERİ

II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı (Kredi Başına) 200 TL (15×200= 3.000 TL) (bir yarıyıl için)

Ödemeler Kayıt Yaptıktan sonra  Ziraat Bankası'na ait ATM, İnternet Bankacılığı ve Cep Şubesinden (Banka Şubelerinden İşlem Yapılmamaktadır) Ödemeler-Eğitim-Üniversite Harç Ödemelerinden İstanbul Medeniyet Üniversitesi'ni Seçtikten Sonra Öğrenci Numarası ile Ödemelerini yapabilirler.

Not : Harç ücreti, kayıt işlemi tamamlanıp öğrenci nunarası alındıktan sonra yatırılacaktır.

G- İLGİLİ BAĞLANTILAR

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığıhttp://ogrenciisleri.medeniyet.edu.tr/tr

Tel: 0 216 280 34 74           e-posta: oidb@medeniyet.edu.tr

Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü: http://egitimbilimlerienstitusu.medeniyet.edu.tr/tr

Aile Danışmanlığı ve Eğitimi Anabilim Dalı

Aile Danışmanlığı ve Eğitimi II.Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı

Asıl Kazananlar

Sıra

Ad Soyadı

Rakia ERKOÇ

Muazzez ÖZBEK

Kübra EMİR

Şermin DURAN

Burcu YILMAZ

Nuray ERKOÇ ERŞAHİN

Hakan YAĞCI

Tuğçe ŞAHİN

Çetin AKPOLAT

Kesin Kayıt Tarihleri ve Yeri :

22 – 29 Ocak 2018

Kesin Kayıt Adresi

İstanbul Medeniyet Üniversitesi

Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

Kuzey Kampüs K Blok
D-100 Karayolu Yanyol
34700 Üsküdar / İSTANBUL

Tel:    (216) 280 3474

Kesin Kayıt İçin Belgeler

c) Son altı ayda çekilmiş vesikalık fotoğraf (4.5 X6 Cm.) (2 adet)

KATKI PAYI ÜCRETLERİ

II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı (Kredi Başına) 300 TL (15×300= 4.500 TL) (bir yarıyıl için)

Not : Harç ücreti, kayıt işlemi tamamlanıp öğrenci nunarası alındıktan sonra yatırılacaktır.

G- İLGİLİ BAĞLANTILAR

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığıhttp://ogrenciisleri.medeniyet.edu.tr/tr